You are not logged in.

Dear visitor, welcome to RKZ-Forum das Forum der Rassekaninchenzucht. If this is your first visit here, please read the Help. It explains in detail how this page works. To use all features of this page, you should consider registering. Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process. If you are already registered, please login here.

Kai

Forumurgestein

  • "Kai" is male
  • "Kai" started this thread

Posts: 7,900

wcf.user.option.userOption78: Kai Sander

Location: Lemgo

Occupation: Raumausstattermeister

Hobbies: Kaninchen, Windsurfen

wcf.user.option.userOption76: W147, W156, Widderclub Ostwestfalen W609, PR Gr Bielefeld

wcf.user.option.userOption75: DklW blau-weiß, Zwergwidder-Angora weiß BlA

wcf.user.option.userOption77: ein paar

  • Send private message

1

Tuesday, November 20th 2018, 3:58pm

Gefülltes Kaninchen mit Dillrahmsauce und Zucchiniturm

Gefülltes Kaninchen mit Dillrahmsauce und Zucchiniturm


Zutaten für 4 Personen:

ca. 1,2 kg ganzes Kaninchen (ohne Hinterkeulen)

Salz, Pfeffer, Paprika, Kümmel, Muskat

2 Karotten

Für die Fülle:

Knödelbrot, Milch, Zwiebel, Salz, Muskat, 1 Ei

Für die Beilagen:

Zucchini, Käse, 1 Ei, Brösel

Salz, Pfeffer, Kräutersalz

Für die Sauce:

Thymian, Oregano, Bohnenkraut frisch
Butter, Mehl, Schlagobers, Milch, Dille, Salz, Pfeffer

Mahlzeit!


2 users apart from you are browsing this thread:

2 guests